fbpx

En sportsvogn forklædt i formelle linjer. En agil og veltrimmet bil hvor plads, komfort og luksus er i højsædet. Bilen tilbyder det hele, et ekstravagant udseende, luksuriøst interiør og mulighed for sportslig køredynamik. En super lækker kvalitet gennemsyrer bilens interiør, og det er lækkert at føle på instrumenterne og betjeningen. En rummelig, lækker og flot bil, som nemt klarer langturene uden brok. Det velfortjene ry efterlever Audi igen, denne model har en lækker kabine og et smukt ydre. 

Leasing Audi – din vej til køreglæde

Audi er kendt for at kunne gøre enhver bildrøm virkelig og her er Audi A6 ingen undtagelse. Med sin gennemgående kvalitet, gennemførte design og ikke mindst innovative teknologi med blandt andet intelligente assistentsystemer, kan Audi A6 opfylde ethvert ønske til en drømmebil. Med Audi A6-seriens mange forskellige modeller, kan du vælge den bil, som bedst opfylder dit behov. Audi A6-serien byder blandt andet på følgende modeller:
A6 Avant – A6 Limousine – A6 allroad Quattro – S6 Limousine – S6 Avant – RS6 Avant – RS6 Avant performance.

H.C Andersens Billeasing ApS – Din Audi-specialist

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS er vi Audi-specialister. Det betyder, at vi kan rådgive og vejlede dig indenfor Audis mange anerkendte bilmodeller, så vi sammen kan finde den Audi, som bedst opfylder dit behov og ønsker i forhold til årgang, model, udstyr, farve med mere.

Udover at være Audi-specialist er H.C. Andersens Billeasing ApS også specialister i trygge og gennemskuelige leasingaftaler. Alle vores leasingaftaler er baseret på:

  • Tryghedsgaranti
  • Fri kilometer
  • Gode beskatningsmuligheder
  • Forsikring
  • Danmarks bedste slutgaranti
  • Gennemsigtig aftale
  • Rabataftaler
  • Prismatch

Ved at lease din bil gennem H.C. Andersens Billeasing ApS får du alle fordelene ved leasing og lidt til. Vi skræddersyr vores leasingaftaler efter dit behov og ønsker. Derudover tilbyder vi rabataftaler og prismatch på alle biler, så du får den bedste leasingaftale og til den bedste pris.