fbpx

Modellen udbydes både i limousine og avant. Audi S6 er i mange folks øjne anset som værende drømmebilen. En bil som bare har det hele, plads, komfort, luksus og nu også rå power og fart. Med et relativt tilbagelænet ydre, må man ikke tage fejl af denne bils motortekniske specifikationer. Det er en motor, som er gennemført og forføre alle omkring sig. Lyden som denne bil kaster af sig, er unik og er for bilentusiaster ren musikalsk perfektionisme. Det er imponerende hvordan en stor og tung bil formår at flytte sig fra 0-100 på under 5,5 sekunder, uanset hvilken variant man vælger. Der er rigeligt med motorressourcer, og det er en sand fornøjelse at sidde sig bag rattet på denne luksus sportsvogn.

Leasing Audi – din vej til køreglæde

Audi er kendt for at kunne gøre enhver bildrøm virkelig og her er Audi A6 ingen undtagelse. Med sin gennemgående kvalitet, gennemførte design og ikke mindst innovative teknologi med blandt andet intelligente assistentsystemer, kan Audi A6 opfylde ethvert ønske til en drømmebil. Med Audi A6-seriens mange forskellige modeller, kan du vælge den bil, som bedst opfylder dit behov. Audi A6-serien byder blandt andet på følgende modeller:
A6 Avant – A6 Limousine – A6 allroad Quattro – S6 Limousine – S6 Avant – RS6 Avant – RS6 Avant performance.

H.C Andersens Billeasing ApS – Din Audi-specialist

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS er vi Audi-specialister. Det betyder, at vi kan rådgive og vejlede dig indenfor Audis mange anerkendte bilmodeller, så vi sammen kan finde den Audi, som bedst opfylder dit behov og ønsker i forhold til årgang, model, udstyr, farve med mere.

Udover at være Audi-specialist er H.C. Andersens Billeasing ApS også specialister i trygge og gennemskuelige leasingaftaler. Alle vores leasingaftaler er baseret på:

  • Tryghedsgaranti
  • Fri kilometer
  • Gode beskatningsmuligheder
  • Forsikring
  • Danmarks bedste slutgaranti
  • Gennemsigtig aftale
  • Rabataftaler
  • Prismatch

Ved at lease din bil gennem H.C. Andersens Billeasing ApS får du alle fordelene ved leasing og lidt til. Vi skræddersyr vores leasingaftaler efter dit behov og ønsker. Derudover tilbyder vi rabataftaler og prismatch på alle biler, så du får den bedste leasingaftale og til den bedste pris.