fbpx

Med dens imponerende specifikationer og en størrelse på fem meter accelerer en Audi A7 fra 0-100 km/t på kun 5,2 sekunder, hvilket vil få enhver billist til at mærke bilens utrolige kræfter og fremdrift med hele 320 hk og en sekscylindret 3-liters biturbo dieselmotor og Quattro firhjulstræk. Med denne bil får man et unikt design og en coupélignende silhuet og ikke mindst en smuk og veldesignet bil, som med garanti adskiller sig fra de fleste biler på vejene.

Når du vælger at Audi A7 lease er du sikker på at få:

  • Komfort og køreglæde på højeste niveau
  • Gennemført elegant design med lang front, lavt tag og skarpe kanter
  • Luksuriøs kabine og rummelig på begge sæderækker
  • En rummeligt bil, i det bagagerummet er 535 liter og kan yderligere udvides til 1390 liter når bagsæderne lægges ned
  • Standardudstyr, der inkluderer blandt andet: fartpilot, lys- og regnsensor, dæktrykskontrol, automatisk nedblændeligt bakspejl og Audi Sound System

Leasing Audi A7- nyeste sporty design og fantatisk gode køreegenskaber

Audi er kendt for deres elegance og deres høje kvalitet, hvilket også er årsagen til, at mange i dag vælger Audi. En Audi A7 er en eftertragtet bil på leasingmarkedet, men det kan være svært at vælge hvilken Audi A7 du skal lease. Audi A7-serien byder blandt andet på følgende modeller:
A7 sportsback – S7 – RS7 – Q7 – Q7 e-tron quattro – SQ7

Vores Audi rådgivere står klar til, at tage en snak med dig om, hvilken model, der passer til dine krav og drømme. Du kan kontakte dem på 47 47 81 47 eller sende en mail på info@hca-bil.dk. Vi er klar til at realisere din bildrøm.