fbpx

En afslappende mini SUV fra Audi. Den mindste SUV i Q-rækken fra Audi. Der er lagt vægt på at bilen skal være skabt til det unge segment med et smart og ungdommeligt touch. Den genkendelig indretning fra Audi gør sig også gældende i Q2 klassen, højkvalitets materialer og let intuitiv betjening. Bilen er smart og lækker i sit udseende. En lille rap SUV med et super fint komfortniveau og de sædvanlige Audi køreegenskaber, som gør sig velbemærket på langture.

Rummelig familiebil med mange mulugheder

Familiebilen Audi Q2 er enormt fleksibel og fungerer godt til både bykørsel og lange ture. Fordi det er en SUV, sidder man højt placeret og får dermed et bedre overblik i trafikken eller i forbindelse med parkering. Der er heller ikke gået på kompromis med komforten, ligesom bilen på længere ture glider lydløst gennem landskabet. Bilen er nemlig forsynet med et intelligent assistentsystem, der hjælper føreren og sørger for mere en mere komfortabel køretur. Derudover har Q2’en et stort og fleksibelt bagagerum, der gør det muligt at pakke en barnevogn eller den store oppakning til længere ture. Bagagerummet kan rumme op til 675 liter, og fordi man kan ligge bagsæderne ned, er der mulighed for at kunne rumme hele 1525 liter.

Skulle Audi Q2 ikke være bilen for dig, så kan du her se nogle af de Audi-modeller vi også leaser:
Q5 – Q7 – SQ3 – SQ5 – SQ7

Audi Q2 leasing – lækker bil, uden al besværet

Fordelene ved at Audi Q2 lease en bil hos H.C. Andersens Billeasing ApS er mange. Vi giver dig kompetent rådgivning fra start til slut, og du får en fast ydelse, der ikke ændrer sig undervejs i din leasingperiode. Når du leaser en bil, er udbetalingen mindre, end når du køber en bil. Når du er færdig med leasingperioden og er klar til at prøve en ny bil, så sker det gnidningsfrit i samarbejde med din personlige sparringspartner fra H.C. Andersens Billeasing ApS. Ved at vælge leasing skal ikke bekymre dig om at sælge din gamle bil, før du kan købe en ny. Vi skifter bare din bil til en ny, og så er du godt kørende igen. Derfor skal du vælge leasing Audi Q2 gennem H.C. Andersens Billeasing ApS.