fbpx

Som en mindre søskende til Audis populære Q5 kompakte crossover, har Audi Q3 de kvaliteter, du håber at få fra enhver Audi. Du får en ganske behageligt bil at køre i. Kabinen er stille og komfortabel. Den er Udformet i materialer af høj kvalitet. Men om Q3 er den bedste subcompact luksusovergang for dig, afhænger muligvis af et par andre faktorer.  Kabinen til Audi Q3 er meget flot med styling og materialer, der synes Audi-mærket værdig. I tråd med bilproducentens sportslige karakter har interiøret en markant sportsbils følelse takket være skarpe målere og metal accenter.

Rummelig familiebil med mange mulugheder

Familiebilen Audi Q3 er enormt fleksibel og fungerer godt til både bykørsel og lange ture. Fordi det er en SUV, sidder man højt placeret og får dermed et bedre overblik i trafikken eller i forbindelse med parkering. Der er heller ikke gået på kompromis med komforten, ligesom bilen på længere ture glider lydløst gennem landskabet. Bilen er nemlig forsynet med et intelligent assistentsystem, der hjælper føreren og sørger for mere en mere komfortabel køretur. Derudover har Q3’en et stort og fleksibelt bagagerum, der gør det muligt at pakke en barnevogn eller den store oppakning til længere ture. Bagagerummet kan rumme op til 675 liter, og fordi man kan ligge bagsæderne ned, er der mulighed for at kunne rumme hele 1525 liter.

Skulle Audi Q3 ikke være bilen for dig, så kan du her se nogle af de Audi-modeller vi også leaser:
Q5 – Q7 – SQ3 – SQ5 – SQ7

Audi Q3 leasing – lækker bil, uden al besværet

Fordelene ved at Audi Q3 lease en bil hos H.C. Andersens Billeasing ApS er mange. Vi giver dig kompetent rådgivning fra start til slut, og du får en fast ydelse, der ikke ændrer sig undervejs i din leasingperiode. Når du leaser en bil, er udbetalingen mindre, end når du køber en bil. Når du er færdig med leasingperioden og er klar til at prøve en ny bil, så sker det gnidningsfrit i samarbejde med din personlige sparringspartner fra H.C. Andersens Billeasing ApS. Ved at vælge leasing skal ikke bekymre dig om at sælge din gamle bil, før du kan købe en ny. Vi skifter bare din bil til en ny, og så er du godt kørende igen. Derfor skal du vælge leasing Audi Q3 gennem H.C. Andersens Billeasing ApS.