fbpx

En total vanvittig bil. En stor og markant SUV, udstyret med en 600 hestekræfters motor, giver bilen et helt nyt niveau. En bil pumpet med superkræfter, kræfter som kommer fra bilens vanvittige motor. 0-100 er overstået på blot 3,8 sekunder! 

En rummelig hverdagsbil som kan transportere føreren og alle passagerer fornuftigt rundt på helt almindelig vis. Man vil altid have fornemmelsen af, at man sidder i en toptrimmet sportsvogn, da man kan hører bilens dybe bastone. En stor SUV som går imod naturloven, bilen tager sving og rundkørsler som en lavtliggende sportsvogn – fantastisk!

 Overlad intet til tilfældighederne

Audi Q5 har det hele, og derfor kan du uden bekymring lease en Audi Q8. Uanset om det drejer sig om komfort, stil eller dynamik, så vil Q8’eren overbevise dig øjeblikkeligt. Bilen har et meget udtryksfuld look og besidder den nyeste teknologi, ligesom den er enormt kraftfuld. Selvom Audi Q8 er sporty og har et friskt look, så er den også meget praktisk. Bagsæderne kan klappes frem, så bagagerumskapaciteten når hele 1.550 l. Der er altså mulighed for at pakke til den helt store campingtur, eller have en barnevogn med.

Med Audi Q8 får du en bil, der er perfekt til:

  • Bykørsel – du sidder højt og har godt overblik over trafikken
  • Bilferie – der er god benplads og høj komfort til alle i bilen
  • Eventyr – Audi Q8 har eminente offroad-egenskaber til kupereret terræn

Derfor er leasing en god idé

Der er mange fordele ved at vælge leasing hos H.C. Andersens Billeasing ApS frem for at købe selv. Hvis du vælger leasing Audi Q8 gennem os, så giver vi dig kompetent og professionel rådgivning fra start til slut. Sammen finder vi en fast ydelse, som du skal betale for din Audi Q8, og den ydelse ændrer sig ikke undervejs i leasingperioden. Der er ingen skjulte gebyrer og tillæg, som du skal være bekymret om.

Én af de åbenlyse grunde til at vælge leasing er, at udbetalingen er markant mindre, når du leaser. Når leasingperioden udløber, så hjælper din personlige sparringspartner fra H.C. Andersens Billeasing ApS dig med at få dig kørende i en ny bil. Derfor skal du vælge at Audi Q5 lease gennem os.