fbpx

Import af bil fra udlandet

Har du allerede fundet drømmenbilen i udlandet, eller skal vi finde bilen for dig ud fra dine ønsker og budgetter? Vi har gode samarbejdsaftaler og kan derfor hente biler hjem til fordelagtige priser. Alt du skal gøre er at vælge bilen - vi står for resten.
Se Audi'er på lagerFind din Audi I udlandet

Importer din drømmebil

Der er mange fordele ved at importere og flexlease en udenlandsk bil. Én af disse fordele er, at du kan flexlease en bil med meget udstyr, uden at du kommer til at betale meget mere for det på din leasingaftale.

Vi ved det. At finde drømmebilen er en spændende jagt. Du ved, hvad du går efter og nu har du fået øje på lige nøjagtigt dét mærke, dén model med dét rigtige udstyr – præcis den bil, du har ledt efter. Og den står i Tyskland… Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig.

Kort om import af biler

Drømmer du også om en bil med lækkert udstyr? De fleste biler på det danske marked kører rundt uden eksklusive udstyrspakker. Biler med dyrt udstyr finder vi ude på det europæiske marked.

Du tænker sikkert, at det virker uoverskueligt og besværligt at hente din drømmebil hjem. Men det er det, vi kan – gerne i samarbejde med dig. Så slipper du for at sætte dig ind i reglerne om tysk moms, prøveplader og importlovgivning. Det klarer vi for dig. Du skal blot fortælle os, hvilken bil du drømmer om.

Når vi importerer og leaser dig en udenlandsk bil, kan du sætte barrieren lidt højere. Du kan flexlease en bil med rigtig meget udstyr, uden at du kommer til at betale meget mere for det på din leasingaftale. Årsagen er, at du kun betaler 0,5% af registreringsafgiften pr. måned, når bilen er over tre år.

Vi anvender primært mobile.de (tysk) og bytbil.com (svensk). De har over en million biler til salg og med garanti også den helt rigtige til dig. Når bilen er fundet, skal du blot læne dig tilbage, mens vi klare hele processen og leverer bilen klar til dig.

Slip for bekymring

Har du fundet en luksusbil uden for landets grænser, behøver du ikke selv at stå for besværet med at hente bilen hjem til Danmark. Vi besigtiger bilen før hjemtagning.

Vi arbejder professionelt med at få biler hjem til kunder, som har fundet deres nye drømmebil i udlandet. Alle biler besigtiges før hjemtagning med en grundig gennemgang af servicehistorik, røg og eventuelle skader, så bilen lever 100% op til dine forventninger, når den kommer til Danmark.

Når først bilen er fundet er der ikke langt til, at du kan sætte dig bag rattet. Langt de fleste af vores kunder vælger finansiel leasing for at realisere drømmen om luksusbilen.

Med finansiel leasing sparer du penge på den dyre registreringsafgift med en relativ lav månedlig ydelse, og du bestemmer selv hvor længe leasingperioden skal tegnes for.

En nem og sikker process

Hos H.C Andersens Billeasing ApS har vi den nødvendige erfaring og kompetence til at sørge for, at din bil kommer sikkert fra udlandet og hjem i din garage. Så har du først fundet bilen, sørger vi for alle detaljer.

Kom godt i gang
Du skal blot finde ud af hvilken bil, du kunne tænke dig. Vi står for resten. Vi foreslår, at du benytter den tyske bilbase mobile.de til dine søgninger. De har over en million biler til salg og med garanti også den helt rigtige til dig.

 

Vi anbefaler, at du går efter de helt rigtige biler fra starten, derfor skal du være opmærksom på disse ting når du søger:

 • At bilen kan købes til nettopris (MwSt. Ausweisbar)
 • At bilen står hos autoriserede forhandlere
 • At bilen har kørt under 150.000 km.
 • At bilen er skadesfri (På tysk hedder det Unfallfrei)

Resten tjekker vi op på og sørger for, at bilen er i god stand.

Sådan henter vi din bil hjem
Import af biler fra udlandet danner grundlag for vores eksistensberettigelse. Det er hér finansiel leasing opnår alle sine mange fordele.

Det kan virke som en overskuelig process, men det behøver det ikke at være. Når du handler med os, skal du blot finde den rette bil – så klarer vi resten.

Sådan foregår processen:

 

 • Du finder bilen selv, eller sammen med os
 • Rådgivning og beslutning omkring leasingaftale
 • Forhandling af bilen (evt. rabat går ubeskåret til dig og din leasingaftale)
 • Mundtlig og evt. skriftlig rapport af bilens stand
 • Besigtigelse og testkørsel inden endeligt køb
 • Tjek af slutseddel fra forhandler og endelig underskrift
 • Evt. momsløft af bilens pris
 • Vi importerer bilen hjem til Danmark
 • Bilen synes og får toldsyn
 • Klargøring af bilen
 • Indregistrering inkl. danske nummerplader
 • Du får nøglen til ekstraordinær køreglæde

… Det bliver ikke meget nemmere.

Rådgivning om leasing
Når først bilen er fundet er der ikke langt til, at du kan sætte dig bag rattet. Langt de fleste af vores kunder vælger finansiel leasing for at realisere drømmen om luksusbilen. Med finansiel leasing sparer du penge på den dyre registreringsafgift med en relativ lav månedlig ydelse, og du bestemmer selv hvor længe leasingperioden skal tegnes for.

Kontakt én af vores rådgivere omkring alt fra import til finansiel leasing.