fbpx

Værd at vide om flexleasing

Finder du ikke det svar du søger på hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte os - ganske gratis og uforpligtende
Se Audi'er på lagerFind din Audi I udlandet

Køb eller flexleasing?

Står du og overvejer om du skal købe eller flexlease din næste bil? Få svar på hvad du skal overveje for at finde ud af, om det bedst kan betale sig at flexlease eller købe i din situation.

Læs mere her

Hvad er flexleasing?

Ved flexleasing betaler du ikke den fulde regitreringsafgift med det samme. I stedet betales denne i rater, hvilket betyder, at du reelt kun betaler for den periode du benytter bilen.

Læs mere her

Krav til flexleasing

For at kunne indgå en leasingaftale hos os, kræves en kreditgodkendelse samt at du opfylder nogle enkelte punkter, som vi har beskrevet i dette afsnit.

Læs mere her

Når aftalen slutter

Slutter din flexleasingaftale? Og hvad sker der så? Får du hjælp, også når din aftale slutter? Vi gør alt hvad vi kan, for at vores kunder skal have en god oplevelse – også når aftalen slutter.

Læs mere her

Sådan importerer vi

For at finde den bedste bil på markedet til dine behov, har vi naturligvis brug for lidt indsigt heri. Ønsker du selv at finde din bil udenlandsk, har du selvfølgelig også mulighed for dette.

Læs mere her

Garantiforsikring

Det vigtigste for os er, at du er tryg, når du leaser din bil. Derfor tilbyder RB Eriksen A/S en omfattende garantiforsikring, der dækker hele leasingperioden.

Læs mere her