fbpx

Job som Audi rådgiver

Audi A8 fås med 4, 6, 8 eller 12 cylindre og det er derfor under motorhjelmen, hvor kilden til køreglæden befinder sig. Topmodellen er den 12-cylindrede benzinmodel med 500 hestekræfter og mulighed for at koble cylindre fra, når der er brug for mindre motorkraft.

Ud over Audi A8’s formidable køreegenskaber opleves kvaliteten på allerhøjeste niveau i kabinen, hvor antallet af kombinationerne af læder, træpaneler, udstyr og lydanlæg fra Bang & Olufsen er utrolig højt.

Hvad indebærer et job som Audi rådgiver?

Et job som Audi rådgiver indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god Audi rådgiver fungerer som service-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden, om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal vi klarer osv.

Jobbets indhold

Et job som Audi rådgiver har også andre afskygninger som f.eks. rengøring af kundens hjem. Hos. H.C. Andersens Billeasing ApS sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som Audi rådgiver hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS går vi op i at vores medarbejdere er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye rådgivere på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver dig de nødvendige midler til at rådgive og servicere kunderne. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som Audi rådgiver.