fbpx

Vi er H.C. Andersens Billeasing ApS

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS deler vi en stærk passion for eksklusive biler. Drivkraften for os er køreglæde. Vi elsker biler. Og derfor er vi også med på dine bildrømme – vi har dem selv. Vi er klar til at hjælpe dig godt kørende ud på vejene.
Vision, Mission, Værdier

Vision

” At gøre tomme ord til virkelighed ’’

Ved at gøre leasing af biler trygt og gennemskueligt, vil vi realisere målsætning om at blive Danmarks største og mest seriøse formidler af leasingaftaler.

Mission

” At forstå et behov, rådgive kunden korrekt og realisere 

Ved at levere et sikkert og gennemskueligt produkt, skaber vi en høj værdi, igennem tillid og tilbagevendende kunder.

Værdier

H.C. Andersens Billeasing ApS er skabt udfra tanken om at leasing af biler skal være trygt og gennemskueligt.

Vores rådgivning skal altid være ærlig, tryg og pålidelig, og vores leasingaftaler skal være sunde og fornuftige.

Udfra markedspriser og statistikker, vurdere og beregner vi hver enkelt aftale, for at sikre os at vores afskrivninger og aftaler, altid bliver realistiske og markedskonforme.

Vores grundige forarbejde, sikre os at vi i længden altid vil være det sikreste valg ift. konkurrence dygtige priser og sikkerhed i perioden.

Vi har markedets bedste kontraktvilkår, som sikre kunden bedst muligt ift. afbrydelse/opsigelse, tilbagebetaling af forudbetalt afskrivning og totalskader i forsikringshenseende.

Vi rådgiver altid vores kunder korrekt, og sikre os at vi i samarbejde sørger for at træffe det rette valg.

Vi leverer et sikkert og gennemskueligt produkt, som skaber tillid og tilbagevendende kunder.

Kort sagt er H.C Andersens Billeasing ApS flexleasingsmarkedet svar på tryghed.

Dine bildrømme er vores arbejdsglæde. 

Grøn profil

H.C. Andersens Billeasing ApS er forkæmpere for en grøn firmaprofil.

Det er vigtigt for os at have en grøn firmaprofil. Vi bruger altid genbrugspapir og genbrugspap og printer så lidt, som muligt. Vores biler har miljørigtige dæk, og derudover bruger vi økologiske rengøringsprodukter og sorterer affald, så vi skåner miljøet så meget, vi kan.
Vi tænker også rigtig meget over at huske at slukke stikkontakter, når de ikke bruges. Det gælder for computere, skærme, telefonopladere og lys efter lukketid. Selvom det er små ændringer, vi fokuserer på, vil vores indsats på sigt være til stor gavn for miljøet. Derudover stræber vi efter at være så CO2-neutral som mulig, og dette gør vi blandt andet ved at køre i miljøvenlige biler.
Vi tager aktivt ansvar for miljøet.