fbpx

Drømmer du om cabriolet om sommeren og SUV om vinteren?

Det er fantastisk at køre i en cabriolet om sommeren, og i en skridsikker jeep om vinteren, uden at det behøver at koste dig udgifterne til at holde to biler.
Se Audi'er på lagerFind din Audi I udlandet

Skift bil der passer til sæsonen

Hos RB Eriksen tilbyder vi sæsonleasing, så du fx to gange om året kan bytte bilen til den drømmebil, du gerne vil nyde sommeren eller vinteren i.

En nem og fleksibel løsning

Sæsonleasing gør det muligt at køre cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne og sætte sig ind i en stabil firehjulstrækker i vintermånederne. Fordelen ligger i, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor bilen aktivt benyttes.

Hvis du ikke vil undvære de skønne solskinsdage med vind i håret uden at miste sikkerheden, når sne og kulde melder sig, så kom ind hos os og få dine drømme realiseret.

Sådan fungerer sæsonleasing

Vi sætter pladerne på og klarer indregistreringen fra den ene bil til den anden, fra den ene dag til den anden. Du betaler ikke den høje afgift i de måneder, bilen ikke bruges, fx når cabriolet’en står uden plader hele vinteren.

Lad os finde de helt rigtige biler til dig til alle årstider, og skabe en tryg leasingaftale, så du er stærkt kørende i både sol og sne.

Har du yderligere spørgsmål til sæsonleasing’s fordele eller hvordan det fungerer, er du meget velkommen til at ringe os op eller sende os en forespørgsel.

Kom godt i gang

Har du fundet en bil i udlandet, på vores showroom eller søger du stadig efter den helt rigtige? Kontakt os i dag, ganske uforpligtende, så hjælper vi dig videre.