Slutter din flexleasingaftale?

Og hvad sker der så?

Får du hjælp, også når din aftale slutter?

Vi oplever, at der er mange der bliver intimiderede af tanken om, at bilen skal sælges igen ved endt aftale. Står du med ansvaret alene, eller er der hjælp at hente? Det er forskelligt og afhænger af dit leasingselskab.

Synes du at det kan virke lidt besværligt at bilen skal sælges igen, når ens leasingaftale slutter? Den bekymring vil vi gerne fjerne hos vores kunder.

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS gør vi alt hvad vi kan, for at vores kunder skal have en god oplevelse med videresalg af bilen. Det skal være en smertefri og nem process, som vi er sammen om.

Den store faldgruppe vi ser hos nogle leasingselskaber

Restværdi og afskrivning… Læs med omhu.

Desværre opererer nogle leasingselskaber med helt skæve afskrivninger. Det ses oftest hos selskaber, der slår sig på prismatch og for billige priser. Det er fantastisk, når du tegner aftalen, men knap så sjovt når aftalen udløber.

Der er som sådan ikke noget i vejen med prismatch i sig selv. Der er til gengæld noget i vejen med den måde, som nogle leasingselskaber udnytter begrebet på. Det sker desværre, at leasingselskaberne sætter en urealistisk skæv restværdi på din aftale. Det betyder, at din bil bliver billigere pr. md. og i førstegangsydelse. Fedt, ikke? Det virker jo alt sammen rigtig godt, indtil du skal af med bilen. Det er også her vi ser, at du ikke får hjælp til at komme af med bilen, fordi selskaberne på forhånd ved, at du står med et stort tab.

 

Eksempel: Du leaser en bil til en værdi af 500.000 kr. Vi sætter en realistisk afskrivning i tilbuddet og rammer en restværdi på fx 400.000 kr. Leasingselskab X giver dig et andet, billigere tilbud. Tilbuddet udarbejdes ud fra en restværdi på 450.000 kr., og er derved billigere her og nu. Desværre for dig når du sælger, hvor bilens reelle restværdi er 400.000 kr.

Det betyder, at du indestår med en gæld på 50.000 kr., som du bliver faktureret for af leasingselskabet. Vælg derfor dit leasingselskab med omhu.

 

Nok om det, videre i teksten. Er du i tvivl om noget? Kontakt os her →

Sådan hjælper vi vores kunder, når deres aftale slutter

Vi kontakter dig 3 måneder før
Vi kontakter vores kunder tre måneder før deres leasingaftale udløber, for at aftale hvad der videre skal ske. Ønsker du at beholde bilen, forlænger vi selvfølgelig bare aftalen.

Salgsprocessen starter – vi gør det sammen
Har du selv en tredjepart der vil købe bilen, assisterer vi dig med salget af bilen, så det bliver så nemt som muligt for dig. Har du ikke fundet en tredjepart, og ønsker ikke selv at beholde bilen, hjælper vi dig med at sætte bilen til salg i Danmark og i udlandet.

Hvad nu hvis bilen ikke bliver solgt?
I de fleste tilfælde bliver bilen solgt inden for den afsatte tid, men skulle det mod al forventning glippe, er der mulighed for at forlænge bilen eller sætte bilen på stilstand, indtil bilen er solgt. Nemt, ikke?


4 valgmuligheder vi tilbyder vores kunder, for at hjælpe dig under salgsprocessen

Vi tager professionelle billeder af din bil

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS tager vi selv billeder – som du sikkert allerede ved. Med professionelt kamera og lys, skyder vi lækre billeder af bilen hele vejen rundt, både indvendigt og udvendigt.

Du ringer blot og aftaler tid. Husk at rengøre bilen og kør den gennem en bilvask, så den står flot og præsentabel.

Vi samarbejder med et netværk af brugtbilsforhandlere

Det gælder det om at få en god aftale, når du skal sælge din bil. Vores netværk består af brugtbilsforhandlere i Danmark, Tyskland og Sverige. Vi hjælper med at finde den forhandler, hvor du får den bedste aftale.

Vi markedsfører din bil på vores hjemmeside

Med mere end 43.000 månedlige besøgende, har vi bred eksponering på vores hjemmeside. Vi hjælper dagligt vores kunder på denne måde, når de skal af med bilen igen. Dette kaldes også for “genleasing” eller “releasing”, altså hvor vi finder en ny ejermand til din leasede bil. Du er glad. En ny kunde er glad. Vi er glade.

Vi stiller vores showroom til rådighed

Vi har besøg af potentielle kunder til din bil, dagen lang. Måske er du allerede kommet over i en ny bil? Uanset hvad årsagen er, stiller vi vores showroom til rådighed.

Det handler om service, og tryghed

Den gode oplevelse lever længe. Den dårlige oplevelse lever – meget – længere. Det ved vi hos H.C. Andersens Billeasing ApS.

Det behøver ikke at være besværligt at flexlease, hvis blot man vælger den rette samarbejdspartner. Desværre er det ikke alle i branchen, som lever op til samme service, eller som holder hvad de lover. Vi kan ikke koncentrere os om hvad andre gør, men når du vælger H.C. Andersens Billeasing ApS som leasingselskab, garanterer vi dig følgende – Vi holder, hvad vi lover, og du får en sund leasingaftale uden grimme overraskelser.

Vi skaber længerevarende relationer – og derfor kommer vores kunder igen og igen.