fbpx

Splitleasing er for dig, der bruger bilen både privat og erhverv

Hvis du eller din medarbejder ønsker at bruge firmabilen privat i begrænset omfang, kan splitleasing være en fordel for begge parter.
Se Audi'er på lagerFind din Audi I udlandet

Brug firmabilen privat

 Vi har samlet privatkørsel og erhvervskørsel i samme leasingaftale og undgår dermed den dyre beskatning, mens medarbejdere stadig kan køre rigtig godt i privat regi.

Ved splitleasing deles kontrakten op i en privat- og erhvervsandel, og alle omkostningerne i forbindelse med privatkørsel faktureres til dig. Dermed bortfalder beskatningen, og man kan roligt køre hjem i firmabilen.

Eksempel på splitleasing

Her kan du se et eksempel på splitleasing af en Volvo XC90. I forhold til almindelig erhvervsleasing er tilbuddet delt op i privat- og erhvervsandele. I eksemplet kører leasingtageren 80% erhvervs- og 20% privatkørsel. Løbetid 12 mdr.

 

Erhverv
Førstegangsydelse ex moms: 46.224 kr.
Månedlig ydelse ex moms: 5.051 kr.
Est. momsfradrag pr. md: 1.076 kr.
Privat
Førstegangsydelse inkl. moms: 14.445 kr.
Månedlig ydelse inkl. moms: 1.578 kr.
Est. momsfradrag pr. md: 0 kr.

Samlet private leasingomkostninger i perioden: 33.381 kr.

Priserne er inkl. GPS-tracker, e-kørebog og kontraktoprettelse.

Volvo XC90 Inscription

2,0 D5 225 HK Aut. AWD 5d.

Modelår 2015
Kilometer 41.000 km
Brændstof Diesel

Restværdi: 251.160 kr. ex moms og dk afgift.

Hvad er splitleasing?

Har du en fantastisk firmabil, som du også bruger lidt i privat regi? Så skal du overveje splitleasing, hvor du og virksomheden splitter leasingaftalen mellem jer.

Når du splitleaser slipper du for beskatning af fri bil og skal kun betale, når du bruger bilen privat. Årsagen er, at ved splitleasing deles kontrakten op i en privat- og erhvervsandel, og alle omkostningerne i forbindelse med privatkørsel faktureres til dig. Dermed bortfalder beskatningen.

Kort forklaret, betyder at hvis du bruger bilen 80% af tiden til erhvervskørsel og 20% til privatkørsel, skal du kun betale 20% af driftomkosninger inkl. den månedlige ydelse.

Vi hjælper jer gerne med at vurdere om splitleasing er den rigtige løsning for jer – her kigger vi på bilens pris, antal kilometer pr. år samt fordelingen af kørslen mellem privat og erhverv.

Sådan styres splitleasing

Vi monterer helt konkret en GPS-tracker i bilen, der logger alle bilens ture. Din medarbejder opdaterer kørebogen med opdeling i private og erhvervsmæssige ture.

Det er nemt at betjene, med en fjernbetjening i bilen, via en app på mobilen eller med det personlige login på jeres online kørebog, som er tilgængelig fra enhver computer.

Har du yderligere spørgsmål til splitleasing’s fordele eller hvordan det fungerer, er du meget velkommen til at ringe os op eller sende os en forespørgsel.