fbpx

Forsikring

Som kunde hos H.C. Andersens Billeasing ApS er det vigtigt for os at du er i trykke hænder igennem hele leasing processen. Vi vil derfor altid hjælpe vores kunder på bedst mulig vis.

Som flexleasings kunde hos os  står man selv for at tegne forsikringer på den bil man har leaset. Vi bestræber os på at kunne tilbyde vores kunder den optimale forsikring til en fordelagtig pris. Vi har derfor i samarbejde med Prosam Forsikring sørget for at du som kunde hos H.C. Andersens Billeasing ApS kan få lige netop den løsning som dækker dine behov.

Se Audi'er på lagerFind din Audi I udlandet

Bilforsikrings pris

Som leasing kunde hos H.C. Andersens Billeasing ApS vil du opleve din bilforsikring er langt billigere fordi der forsikres ud fra bilens reelle værdi/handelsværdi. Dvs. der er ikke medregnet registreringsafgift på forsikringsaftalen da dette ikke er aktuelt ved flexleasing.

Vores kunder har fri mulighed for selv at tegne deres bilforsikring hos lige netop det selskab de ønsker. Vi vil dog klart anbefale vores samarbejdspartnere da vi 100% står inde for alle vores partnere og deres arbejde. Vi fraskriver os dog alle rettigheder ved en eventuelt forsikringsskade da dette er leasingtagers eget ansvar at få forsikret bilen. Som Leasingtager hos H.C. Andersens Billeasing ApS hæfter man selv for skader på bilen og tyveri og derfor anbefaler vi på det kraftigste at bilen kaskoforsikres.

Gode råd fra os til dig som kunde
  • Tilpas din selvrisiko så du har økonomisk overskud selv efter en evt. Skade. Selvrisikoen har indflydelse  på forsikringspræmien.
  • Skade: Hvordan bliver du hjulpet ved en evt. Skade?
  • Kilometer: Vær opmærksom på at du forsikrer dig korrekt og ikke under/overforsikrer dig. Det kan være bekosteligt for dig som kunde hvis du ikke er forsikret korrekt.
4 vigtige punkter

Kaskoforsikring er en frivillig forsikring. Vi kan dog kun anbefale at man tegner en kaskoforsikring hvis bilens værdi er af højere karakter. Vær opmærksom på dækningsomfanget ved følgende skader

  • Selvforskyldt uheld og skader
  • Tyveri
  • Brand
  • Hærværk

Glasforsikring/glasskade

Vær opmærksom på om der er selvrisiko eller bonustab ved dækning af glasskader på din bil. Traditionelle glasskader kan ske på bilens ruder, soltag, sidespejle. Er dette medinkluderet eller en særskilt tilvalgsforsikring

Vejhjælp 

Det er vigtigt at du som kunde er afgjort omkring behovet for vejhjælp i Danmark eller i EU. Vi råder altid vores kunder til at vælge vejhjælp med i deres bilforsikring.

Hvem må køre bilen?

Som Leasingtager er det afhængigt af din forsikring på bilen hvem der er bevilliget til at måtte køre bilen.